Ekologiczna WANILIA BOURBON GOURMET BLACK z Madagaskaru 5 szt.
Symbol: OL276
Informacja dotycząca dostawy
Produkt dostępny. Złóż zamówienie, a wyślemy go jeszcze dzisiaj.
dowiedz się więcej
68.20 zł
Wanilia Bourbon Gourmet Black z Madagaskaru jest dostarczana do siedziby Compagnie des Sens bezpośrednio od producenta z regionu Sambava (północny wschód wyspy Madagaskar). Następnie, po wnikliwej analizie jakości, naturalne laski wanilii są pakowane próżniowo w Lyonie.
Producent: Compagnie des Sens
Data minimalnej trwałości (DDM): 09/2028
Numer partii / najlepiej spożyć przed: data dostępna na opakowaniu
Dytrybutor w Polsce: Olium.pl, MOUTON interactive Krzysztof Baran, ul. Starowiejska 265, 08-110 Siedlce, NIP: 821-152-01-37
Kraj pochodzenia: Madagaskar
Data minimalnej trwałości (DDM): 09/2028
Numer partii / najlepiej spożyć przed: data dostępna na opakowaniu
Dytrybutor w Polsce: Olium.pl, MOUTON interactive Krzysztof Baran, ul. Starowiejska 265, 08-110 Siedlce, NIP: 821-152-01-37
Kraj pochodzenia: Madagaskar
Ekologiczna WANILIA BOURBON GOURMET BLACK z Madagaskaru 5 szt.
Wanilia Bourbon Gourmet Black z Madagaskaru jest dostarczana do siedziby Compagnie des Sens bezpośrednio od producenta z regionu Sambava (północny wschód wyspy Madagaskar). Następnie, po wnikliwej analizie jakości, naturalne laski wanilii są pakowane próżniowo w Lyonie.
GWARANCJE JAKOŚCI Certyfikowany przez Ecocert (FR-BIO-01)
Kategoria „A1 unsplit” (najbardziej jakościowa – norma ISO 5565-1)
Systematyczna analiza zawartości waniliny (od 1,6 do 2,4%)
Systematyczna analiza zawartości wody (od 30 do 38%)
Zdrowe i elastyczne laski
Identyfikowalność i analiza jakości każdej wyprodukowanej partii
Pochodzenie surowca: Madagaskar
Jakość: Gourmet Black
Składniki: Laski wanilii Bourbon, z upraw ekologicznych
Forma: Całe laski od 15 do 18 cm
Sprzedawane w: Opakowanie próżniowe do recyklingu
WANILIA GOURMET BLACK
Wanilia Gourmet Black w laskach jest produkowana na Madagaskarze, dlatego nazywa się ją „Bourbon”. Oferowane przez nas laski wanilii zakwalifikowane są do kategorii 1 („A1 unsplit”), zatem wyróżniają się najwyższą jakością zgodnie z ISO 5565-1. Na Madagaskarze zaledwie 10% zbiorów wanilii może poszczycić się tak wysokim poziomem jakości. Wanilia Bourbon jest na zaawansowanym etap dojrzałości, który charakteryzuje się największą wilgotnością lasek (30-35%) i skoncentrowaniem w wanilinę (1,6 do 2,4%), stąd znacznie wyższa cena.
PRZECHOWYWANIE
Aby zachować wszystkie właściwości lasek wanilii należy je przechowywać w suchym miejscu o wilgotności niesprzyjającej rozwojowi pleśni, z dala od światła i ciepła (w temperaturze od 15 do 20°C). Do właściwego przechowywania najlepiej sprawdzi się opakowanie próżniowe, umieszczone dodatkowo w suchym miejscu, lub słoik.
GWARANCJE JAKOŚCI Certyfikowany przez Ecocert (FR-BIO-01)
Kategoria „A1 unsplit” (najbardziej jakościowa – norma ISO 5565-1)
Systematyczna analiza zawartości waniliny (od 1,6 do 2,4%)
Systematyczna analiza zawartości wody (od 30 do 38%)
Zdrowe i elastyczne laski
Identyfikowalność i analiza jakości każdej wyprodukowanej partii
Pochodzenie surowca: Madagaskar
Jakość: Gourmet Black
Składniki: Laski wanilii Bourbon, z upraw ekologicznych
Forma: Całe laski od 15 do 18 cm
Sprzedawane w: Opakowanie próżniowe do recyklingu
WANILIA GOURMET BLACK
Wanilia Gourmet Black w laskach jest produkowana na Madagaskarze, dlatego nazywa się ją „Bourbon”. Oferowane przez nas laski wanilii zakwalifikowane są do kategorii 1 („A1 unsplit”), zatem wyróżniają się najwyższą jakością zgodnie z ISO 5565-1. Na Madagaskarze zaledwie 10% zbiorów wanilii może poszczycić się tak wysokim poziomem jakości. Wanilia Bourbon jest na zaawansowanym etap dojrzałości, który charakteryzuje się największą wilgotnością lasek (30-35%) i skoncentrowaniem w wanilinę (1,6 do 2,4%), stąd znacznie wyższa cena.
PRZECHOWYWANIE
Aby zachować wszystkie właściwości lasek wanilii należy je przechowywać w suchym miejscu o wilgotności niesprzyjającej rozwojowi pleśni, z dala od światła i ciepła (w temperaturze od 15 do 20°C). Do właściwego przechowywania najlepiej sprawdzi się opakowanie próżniowe, umieszczone dodatkowo w suchym miejscu, lub słoik.