LIOKARPI 500ml niefiltrowana oliwa z oliwek
Symbol: OL2005
70.00 zł
77.00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 70.00 zł
nowy zbiór 10/2023 - świeża, niefiltrowana oliwa Liokarpi już jest pochodzenie - Grecja - Kreta opakowanie - butelka 500ml kwasowość 0,28% z oliwek odmian: 100% Koroneiki kolor: zielony ...
Producent: PROTOGERAKIS
Numer partii / najlepiej spożyć przed: data dostępna na opakowaniu
Dytrybutor w Polsce: Olium.pl, MOUTON interactive Krzysztof Baran, ul. Starowiejska 265, 08-110 Siedlce, NIP: 821-152-01-37
Numer partii / najlepiej spożyć przed: data dostępna na opakowaniu
Dytrybutor w Polsce: Olium.pl, MOUTON interactive Krzysztof Baran, ul. Starowiejska 265, 08-110 Siedlce, NIP: 821-152-01-37
LIOKARPI 500ml niefiltrowana oliwa z oliwek
nowy zbiór 10/2023 - świeża, niefiltrowana oliwa Liokarpi już jest pochodzenie - Grecja - Kreta opakowanie - butelka 500ml kwasowość 0,28% z oliwek odmian: 100% Koroneiki kolor: zielony ...
nowy zbiór 10/2023 - świeża, niefiltrowana oliwa Liokarpi już jest pochodzenie - Grecja - Kreta opakowanie - butelka 500ml kwasowość 0,28% z oliwek odmian: 100% Koroneiki kolor: zielony aromaty: liści oliwnych, zielonych jabłek smak: świeży, charakterystyczny dla oliw niefiltrowanych, z wyczuwalną goryczą i lekko pikantnym posmakiem zastosowanie: najlepiej spożywać na surowo termin ważności: 04/2025 zbiór: 10/2023 zbiór ręczny, czas od zbioru do tłoczenia 4h max. temperatura w procesie tłoczenia 27ºC przechowuj z dala od źródeł ciepła, zawsze zakręcaj korek z czasem, pozostałe po tłoczeniu drobinki oliwek, osadzają się na dnie i oliwa staje się klarowna - warto wstrząsnąć przed użyciem
nowy zbiór 10/2023 - świeża, niefiltrowana oliwa Liokarpi już jest pochodzenie - Grecja - Kreta opakowanie - butelka 500ml kwasowość 0,28% z oliwek odmian: 100% Koroneiki kolor: zielony aromaty: liści oliwnych, zielonych jabłek smak: świeży, charakterystyczny dla oliw niefiltrowanych, z wyczuwalną goryczą i lekko pikantnym posmakiem zastosowanie: najlepiej spożywać na surowo termin ważności: 04/2025 zbiór: 10/2023 zbiór ręczny, czas od zbioru do tłoczenia 4h max. temperatura w procesie tłoczenia 27ºC przechowuj z dala od źródeł ciepła, zawsze zakręcaj korek z czasem, pozostałe po tłoczeniu drobinki oliwek, osadzają się na dnie i oliwa staje się klarowna - warto wstrząsnąć przed użyciem