Naturalne zioła do zaparzania - CZĄBER GÓRSKI 100g
Symbol: OL939
Informacja dotycząca dostawy
Produkt dostępny. Złóż zamówienie, a wyślemy go jeszcze dzisiaj.
dowiedz się więcej
50.40 zł
Organiczne zioła z cząbra górskiego posiadają certyfikat ekologiczny Ecocert (FR-BIO-01). Susz cząbra jest w 100% czysty i naturalny, bez barwników czy konserwantów, aby odkryć prawdziwy smak rośliny. Każda sprzedawana partia jest wybierana przez ekspertów, aby zapewnić najlepszą jakość.
Producent: Compagnie des Sens
Data minimalnej trwałości (DDM): 04/2028
Numer partii / najlepiej spożyć przed: data dostępna na opakowaniu
Dytrybutor w Polsce: Olium.pl, MOUTON interactive Krzysztof Baran, ul. Starowiejska 265, 08-110 Siedlce, NIP: 821-152-01-37
Kraj pochodzenia: Francja
Data minimalnej trwałości (DDM): 04/2028
Numer partii / najlepiej spożyć przed: data dostępna na opakowaniu
Dytrybutor w Polsce: Olium.pl, MOUTON interactive Krzysztof Baran, ul. Starowiejska 265, 08-110 Siedlce, NIP: 821-152-01-37
Kraj pochodzenia: Francja
Naturalne zioła do zaparzania - CZĄBER GÓRSKI 100g
Organiczne zioła z cząbra górskiego posiadają certyfikat ekologiczny Ecocert (FR-BIO-01). Susz cząbra jest w 100% czysty i naturalny, bez barwników czy konserwantów, aby odkryć prawdziwy smak rośliny. Każda sprzedawana partia jest wybierana przez ekspertów, aby zapewnić najlepszą jakość.
ANALIZA IDENTYFIKOWALNOŚCI I JAKOŚCI KAŻDEJ WYPRODUKOWANEJ PARTII
Pochodzenie: Francja
Nazwa łacińska: Satureja montana L.
Użyta część: Liście
ZASTOSOWANIE
Napar: 1 łyżka stołowa ziół na szklankę gorącej wody, zalać, a następnie pozostawić do zaparzenia na 5-10 minut.
Przechowywać z dala od światła, ciepła i wilgoci. Po każdym użyciu szczelnie zamknąć opakowanie.
WSKAZANIA
Utrudnione trawienie, aerofagia, ogólne zmęczenie, zły stan skóry.
SKŁADNIKI AKTYWNE
Olejki eteryczne: karwakrol, tymol; terpeny; garbniki; kwasy fenolowe: kwas rozmarynowy i kawowy; flawonoidy.
ŚRODKI OSTROŻNOŚCI DOTYCZĄCE STOSOWANIA
Unikać spożywania maceratu z cząbra wieczorem ze względu na działanie pobudzające.
ANALIZA IDENTYFIKOWALNOŚCI I JAKOŚCI KAŻDEJ WYPRODUKOWANEJ PARTII
Pochodzenie: Francja
Nazwa łacińska: Satureja montana L.
Użyta część: Liście
ZASTOSOWANIE
Napar: 1 łyżka stołowa ziół na szklankę gorącej wody, zalać, a następnie pozostawić do zaparzenia na 5-10 minut.
Przechowywać z dala od światła, ciepła i wilgoci. Po każdym użyciu szczelnie zamknąć opakowanie.
WSKAZANIA
Utrudnione trawienie, aerofagia, ogólne zmęczenie, zły stan skóry.
SKŁADNIKI AKTYWNE
Olejki eteryczne: karwakrol, tymol; terpeny; garbniki; kwasy fenolowe: kwas rozmarynowy i kawowy; flawonoidy.
ŚRODKI OSTROŻNOŚCI DOTYCZĄCE STOSOWANIA
Unikać spożywania maceratu z cząbra wieczorem ze względu na działanie pobudzające.